Leuk! Een moestuin-ontmoeting in Den Bosch

Ik ben nieuw in de wereld van de moestuinders. Twee jaar geleden begonnen met mijn eerste plantjes en nog altijd voel ik me groen in moestuinland. Daarom vind ik het ook zo leuk om te zien dat er van die goede initiatieven ontstaan. Sinds de moestuin hip is, komen allerlei initiatieven als paddestoelen uit de grond. Zo ook de zogenaamde ‘moestuin-ontmoeting’ in Den Bosch.

Het Groene Woud verzorgt op 21 mei tussen 16.00 uur en 19.00 uur een bijeenkomst in Den Bosch. Speciaal voor de mensen met een ‘moestuin-ambitie’. Dus ben je actief in een buurtmoestuin, heb je zelf onlangs je eerste stekjes op zien komen of ben je gewoon nieuwsgierig naar wat een moestuin te bieden heeft? Dan moet je zeker even langskomen.

Het draait om kennisdeling, contacten leggen maar ook om praktische zaken als gereedschap en zaden ruilen. Je krijgt een rondleiding door de tuin, er zijn workshops en natuurlijk veel gesprekspartners met eenzelfde hobby.

Interesse? Dan dien jij je aan te melden vóór 15 mei bij streekhuis@hetgroenewoud.com. Het Groene Woud zijn de aaneengesloten natuurgebieden en authentieke landschappen gelegen tussen Den Bosch, Eindhoven en Tilburg. De exacte locatie volgt nog.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s